CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Click2 i n i click2 u back

Saturday, April 4, 2009

Moga Cepat Sembuh

1st April 2009 - alarm berbunyi...menunjukkan 7.15 pagi.. n terus hp weols berbunyi... tgk ada incoming call dr adik weols.. uikss pelik.. nape pagi2 dia dah call weols..dgr suara dia..dah tresak2 nangis.. ingat kan dia nk buat april pool.. rupa2 yer pagi tu weols terima berita yg mengejutkan.... kakak weols excident teruk.. kena langgar lari.. kete langgar.. weols tkejut terus bangun dr katil.. melalak jugak lah dpt berita tu...dah lah hari tu 1st day weols keje kat tempat baru..so weols x boleh lah nk balik seremban..dgr cite dr adik weols... kakak weols patah kaki belah kanan.. so dia dimasukkan d hospital columbia seremban.terus buat operation.. operation mgambil masa 6 jam.. start dr kul 3 ptg habis kul 9 mlm.. weols x balik jadi weols just dpt call adik2 weols kat sana n terima mms pic dr diorg.. alhamdulilah operation berjalan dgn lancar yer.. weols doakan semoga k.ngah cepat2 sembuh..

pic nie diambik selepas operate.

weols terima mms dr adik weols: "doakan k.ngah cepat sembuh coz dia sakit yg teramat sgt"

4 comments:

mummYaeesh said...

eee..siannye kak ngah!patut la ya & yol meraung tgk!bengkak ar muka dia..
da tak ghupe kak ngah da..

hopefully dia cpt sembuh!

p/s teringat lps ahkau operation dulu..meraung uols sakit!

misz beauty said...

Ya Allah... laknatlah hendaknya si pelanggar yang lari tak berperi kemanusiaan tuh.... Tak de hati perut langsung... Beauty doakan kak ngah sis cepat sembuh dan dikurangkan segala kesakitannya... Amin~

iena said...

perghhh..sakitnya..walopon tak penah rase kan..tp bley la ala2 terasa diri sendiri di tempat kak ngah....

sy doakan kak ngah cepat sembuh..amin....

rose said...

mmyaeesh - tu lah.. org tgk pic pun dah mraung..

m-beauty - mmg sis pun sumpah seranah saper yg langgar tu..

iena- thanks dear...

Click2 i n i click2 u back