CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Click2 i n i click2 u back

Friday, May 8, 2009

arrr... benci tul lah..

aduh hai...menyampah yerrr...
emm x tahu knp hari nie aku rasa lain sgt...
menyampah..bosan tahap gaban...
arrrrrr...tension...
bila lah boleh balik kl?...stay kl mcm dulu...
kat sana...mcm2 boleh buat..mana2 pun boleh pegi...
jumpa family..hang out gan kawan2.. arrr...
tempat keje pun best...
gila lah..otak JEM!!!...
nie x boleh jadi niee...boleh jd tekanan perasaan mcm nie...
must do something..tuk hilang kan mood nie..
aduhai...
syang jom arrr pindah KL balikkkkk... kat sini bosan arrrrrrrrrrr....
:(

7 comments:

mummYaeesh said...

percaya ke klu dok kl boleh hang out dgn kawan2??whoops!larikssss

rose said...
This comment has been removed by the author.
rose said...

mmyaeesh- wakahkahkah..statmnet siut jerk... aper2 lah kann.. janji kat sana x boring mcm kat sini...woppsss...

LoVEaQshA said...

hai..
selamat mengenali antra satu sm lain..
Dok mn skrg nie yg beria nk lik kl???

rose said...

loveaqsha- hai...selamat juga yerr... skrg nie rose dah dok kat JB.. ikut hubby..coz dia kena transfer kje kat sini... tu lah kes yerrr...hehheehe

misz beauty said...

sabar sis sabar.... g dapur amik air cejuk minum dulu.... pastu men game ke, layan blog ke.... kasi tenang k.... ;-)

iena said...

tempat jatuh lagi dikenang.... memahami...eceh..!!~

Click2 i n i click2 u back