CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Click2 i n i click2 u back

Tuesday, June 16, 2009

sedih + happy

wah...lama giler x upload cite2 kat blog nie haa.. hehehe.. ada mcm2 cite nk di ceritakan...cite sedih ada.. happy pun ada...woohoo

kay lah start cite sedih dulu k...

1st :
uols masih ingat lagi x yg weols citekan pasal aunty ajib yg ada 5 kancer dlm perut dia tu... emm last 2 week "de tun" telah menghembuskan nafas yer yg terakhir pada 7/6/09.. jam 11 pagi. Dia telah meninggal dunia akibat kancer nya telah merebak satu badan..sehingga kan sistem badan terhenti.. kita doakan Moga2 roh "de tun" di sisi roh2 org2 yg beriman... al-fatihah..amin..

So yg kita yg hidup nie...masih ada masa baik kta pergi periksa tubuh badan kita..walaupun nampak sihat...tp kita x tahu kan.. skrg ni mcm2 penyakit yg ada..... so bak kata nabil " LU PK AR SENDIRI"


2nd:
date: 10/6/09 Wednesday..


wah best yerrr...x di sangka2..tiba2 berubah terus... mcm x caya jerr...

hehehe ape yer uolss... ajib lah (hubby ku)... tiba2 boleh lak bg green light kat weols potong rambut.. x pernah di buat...coz ajib nie mmg x suka weols rambut pendek... sjek kawan..sampai la nie.. mmg x suka kalo weols ckp nk potong rambut...tp now tah mimpi ape tah dia boleh lak kasi... hehehe.. maybe dia pun dok rimas tgk weols rambut pjg sgt..hehehe


n weols nie aper lagi pantang org bg green light...hari tu jugak g potong rambut...
mula 2 ajib ckp.. potong x boleh lebih paras bahu... n sampai je kat salon tu.. tgk2 rambut mana yg sesuai...ha terus dia kata " ok amoi..i like this 1".. "so potong rambut dia sebijik mcm nie ok".. amboi tu pun ok kan jerrr...




ok now tgk lah hasil yerrr...
*
*
*
*
*
*
*
pic b4 n after



hehehe..amacam uols..sesuai x.. hehehe..
commnet ajib " i suka"
* ok the next story..esok2 lah sbung k... nk p masuk taido..dah lewat dah...esok nk bgun pagi..g kejeeee...

6 comments:

mummYaeesh said...

innalillah..alfatihah!

yeay..finally!AJIB bg greenlight sbb ada berita gembira yg lagi satu tu kot!Hiks...alalalalalala... i'm happy for u!woohoo

leadleedeea said...

kiuttttttttttt nyek..hehe dua2 pon ok, wambut pnjang ok, wambut pendek pon ok....stay kiut k?

~Firsya~ said...

comel sgt ngan gaya rambut pendekk tue...

iena said...

yang pegi tetap pegi...dah samp mase di jemput oleh DIA utk jadik tetamu...AL-FATIHAH....

yeke seronok potong rambut je nih???ehehehe...

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

Misz Pinkie Winkie said...

comel sangat.
hehhehhe

Click2 i n i click2 u back